Taidehaaste

Taidehaaste taiteile tonni Haastamme jokaisen suomalaisen tekemään taidetta! Taideteoksen lähtökohdaksi tulee valita jonkun eduskuntavaaliehdokkaan vastaus, joka on julkaistu kampanjan sivulla. Taideteos voi edustaa mitä tahansa taiteenlajia ja ­tyyliä ja teos tulee esitellä lyhyen videon muodossa.
1
Valitse vastaus
Taideteoksen lähtökohdaksi tulee valita jonkun eduskuntavaaliehdokkaan vastaus , joka on julkaistu kampanjan sivulla.
2
Videoi
Teos tulee esitellä lyhyen videon muodossa. Teoksen on oltava aiemmin julkaisematon ja videon pituus saa olla korkeintaan 2 minuuttia.
3
Lataa nettiin
Kilpailuun osallistuvan tekijän/tekijöiden tulee ladata video julkisesti ja maksuttomasti nähtäville nettiin 1.4.2015 mennessä. Videon linkki tulee toimittaa kampanjan facebook­sivulle ja/tai twitteriin tunnuksella #taide2015.
Kampanjan ohjausryhmästä koostuva asiantuntijaraati palkitsee parhaan videon 1000 eurolla. Voittaja julkistetaan TAIDE 2015 ­-gaalassa huhtikuussa 2015.

Haastamme jokaisen suomalaisen tekemään taidetta! Taideteoksen lähtökohdaksi tulee valita jonkun eduskuntavaaliehdokkaan vastaus , joka on julkaistu kampanjan sivulla. Taideteos voi edustaa mitä tahansa taiteenlajia ja ­tyyliä. Teos tulee esitellä lyhyen videon muodossa.

Teoksen on oltava aiemmin julkaisematon ja video saa olla korkeintaan 2 minuuttia pitkä. Kilpailuun osallistuvan tekijän/tekijöiden tulee ladata video julkisesti ja maksuttomasti nähtäville nettiin 1.4.2015 mennessä. Videon tekijät vastaavat teoksen sisällöstä ja mahdollisista tekijänoikeuskorvauksista. Kampanja pidättää oikeuden hylätä epäasialliset videot.

Kilpailuun osallistutaan lataamalla video julkisesti nettiin. Videosta on käytävä ilmi vastaus, jonka pohjalta video on syntynyt, sekä videon työryhmän jäsenet ja toimiva yhteystieto. Tiedot voi myös toimittaa sähköpostilla: [email protected] Videon linkki tulee jakaa kampanjan facebook­sivulla ja/tai twitterissä tunnuksella #taide2015. Kampanjan ohjausryhmästä koostuva asiantuntijaraati palkitsee voittajan huhtikuussa 2015.

Mikä on taiteen merkitys?